Wczytuję dane...
Autor: Natalia Krupska
Wydawnictwo: pascal

Wegańskie wypieki – to proste!

Jak upiec ulubione ciasto w zdrowszej i lżejszej wersji, bez glutenu i laktozy?

Czym zastąpić cukier, masło czy śmietanę?

Jak wykorzystać warzywa, strączki i inne roślinne składniki?

Przed Natalią Krupską wegańska kuchnia nie ma żadnych tajemnic. Dzięki niej pokonała zaburzenia odżywiania, a w swojej książce udowadnia, że roślinna dieta nie musi ograniczać. Wręcz przeciwnie – jest pyszna, zdrowa i pełna różnorodnych smaków, które zachwycą każdego miłośnika słodkości!

Znajdziesz tu przepisy na:

  • pożywne śniadania i szybkie desery,
  • tradycyjne ciasta w nowej, lżejszej wersji,
  • proste w przygotowaniu, zdrowe odpowiedniki popularnych batoników,
  • lody, pralinki, ciasta bez pieczenia i wiele więcej!

To książka pełna nowych inspiracji i zaskakujących połączeń smaków, która zachęca do eksperymentów w kuchni. Przygotuj słodkości, które zachwycą Twoich znajomych, a przy świątecznym stole zjednoczą całą rodzinę!

Nie tylko dla wegan!


Autor: Natalia Krupska
Data premiery: 2019-10-16
Strony: 272
Rodzaj: Książki
Okładka: Miękka ze skrzydełkami
Format: 210x162x18
Polecamy